Feb 26

 • english
 • svenska

Oldalról amit tudni kell

Posted by dody Design | Comments: 4 responses

Az oldalon található elemekről: Kategória, Tags, Arhívum, Hozzászólások, Vélemény, Ajánlom, Rólam röviden.

Rólam

Rólam röviden

A jobboldalon található (lent) és csak annyi szerepe van hogy innen eljuthatsz a rólam oldalra ahol rólam (Dody) tudhatsz meg többet. A jobbra látható képen ezt a részt láthatod.

Navigáció

Kategóriák

Ez alatt találod a kategóriákat amikben cikkek vannak. Így könnyebben megtalálhatod amit keresel.

Tags

Szavak melyek az egyes bejegyzésekhez vannak csatolva és így célirányosabban lehet listázni (olyan mintha rákeresnél az adott kifejezésre). Működése egyszerű, csak rá kell kattintanod.

Arhívum

A régi bejegyzések hónapokra bontva találhatók itt.
Utóbbi három részét az oldalnak lent középen találod. Lásd a jobbra levő képet.

Ajánlom

Ajánlom

Azokat a könyveket, linkeket esetlegesen segédleteket tartalmazza amiket fontosnak vélek és szerintem hasznodra is lehet. A működése ennek is egyszerű! Ha rákattintasz a kisképre akkor a nagy helyére bejön az adott kisképhez tartozó nagykép (mindegyiket én vágtam meg hogy többet mutassanak az oldalról).
A nagyképre kattintva az adott linkre juthatsz ahol megtalálod a bővebb információt vagy megveheted a könyvet. Nem hírdetés! Félre ne értsd!
Remélem jó hasznát veszitek az álltalam ajánlott dolgoknak.

Vélemény

Hozzászólások és véleményed

Ezt remélem sokat használjátok majd. A hozzászólások egymás alatt a legfrissebbtől a legrégebbiig halad sorba. A spameket és a nem kívánt hozzászólásokat törli a rendszer. A kisképet a Gravatar tölti be az e-mailcímed alapján. Itt tudsz regisztrálni a gravatarra így ahol ezt használják nem kell feltöltened avatart (kisképet) hanem az e-mail címed alapján azonosítja és be is tölti. Ezért az e-mail címet pontosan add meg.

Az e-mail címeddel NEM élek vissza, nem írom ki sehova a neten és NEM kapsz kéretlen hírleveleket valamint NEM fogom értékesíteni sem!

A website url -t nem muszály kitöltened, de ha kitöltöd akkor a nevedre való kattintás esetén a megadott oldalra fognak jutni így hozzászólásoddal saját honlapodat is tuddo “reklámozni”, ingyen (azaz egy normális hozzászólásért).

Posted in Dody.hu

Comments

So far, there are 4 Comments | Post your own comment
Avatar:

Itt regisztrálhatsz a Gracatar -ra. Ha ide regisztrálsz az e-mail címed segítségével, azonnal beillesztésre kerül az avatarod minden ezt használó oldalra. (Egyszeri regisztráció, SEMMI SPAM, Hírlevél!)


 1. No GravatarGábor said:

  I think that the navigation’s too complicated even so nice color and tipo. I could see gallery too. You have some nice designs.
  What do you use? Photoshop? CS2 or CS3? Where did you study?


 2. No Gravatardody Design said:

  Thanks Gábor. I do not like menus so i would like to skip this part. So this bottom part is a big navigation. :)

  I use PS CS3 and Macromedia Flash MX2004 and Flash CS3 also.

  I upgraded myself from tutorials and i am well read. When i was child i draw quite a lot and play so much. :)
  When Internet conection has been for me, i surfed quite a lot and learn. :) One of my brothers show me the Flash 5 and he told me what can i do with this developer application.
  And i learned.


 3. No GravatarJames said:

  Hi, I found your blog on this new directory of WordPress Blogs at blackhatbootcamp.com/listofwordpressblogs. I dont know how your blog came up, must have been a typo, i duno. Anyways, I just clicked it and here I am. Your blog looks good. Have a nice day. James.


 4. No GravatarEric said:

  Hey there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you


Post your opinion

About in Brief

Hy,
Dody vagyok, designere és HTML fejlesztője ennek a site-nak, amit most nézel. Most 27 vagyok és Budapesten (Magyarország) élek. Designer és Interaktív alkalmazásfejlesztő (Flash-Java Developer) vagyok. Jelenleg a szabadúszóként dolgozom. Szabadidőmben nyelveket tanulok és biciklizem...
[More...]