May 01

Használati útmutató – Grundfoci.hu

Posted by dody Design | Comments: no responses

Grundfoci.hu weboldal használati útmutatója. Egyik legnagyobb munkám volt a Grundfoci. Az Inter-X -ben dolgozva specifikáltam le az egész oldalt. A grafika és flash része szint úgy saját kezű munka. Ennek használati útmutatóját kellett legutóbb elkészítenem. Írjátok meg a véleményeteket.

A funkciók egyszerűek és végigkövethetők. Az oldalról tudni kell, hogy azokat az embereket célozza meg akik néha lemennek a haverokkal focizni vagy néha játszanak barátságos mérkőzéseket. De azért még ide sorolhatjuk az utánpótlás csapatokat is.

Használati útmutató - Grundfoci.huHasználati útmutató Képkocka 1 - Grundfoci.huHasználati útmutató Képkocka 2 - Grundfoci.huHasználati útmutató Képkocka 3 - Grundfoci.huHasználati útmutató Képkocka 4- Grundfoci.huHasználati útmutató Képkocka 5 - Grundfoci.hu

  1. A logó és a tudnivaló, mit is fog látni az illető aki végignézi. Elhagyható, de ajánlott a használata.
  2. A kezdés: Megérkezéskor olvasgatsz egy kicsit, hogy mi lehet ez, de akkor tudatosul benned miután regisztráltál. Természetesen ha ezt elolvasod ezt megelőzöd és tudod hogy hogy tudsz regisztrálni. Mert lehetsz csak szurkoló, támogató vagy játékos is. De játékos alakíthat csapatot is.
  3. Játékosként, szóvivőként (csapatkapitány, edző, az a játékos aki a csapatot alakítottta) a csapatuk hiányzó tagjait felkeresik, hogy csatlakozzanak és ezzel aktív méretüre növeljék a csapatuk létszámát. Valamint támogatók keresése, hogy pontjaik száma elérjen egy ajándék szintjét. Az ajándékot nem muszáj kiváltani lehet egy nagyobb ajándékra várni.
  4. A szóvivő (csapatkapitány, csapatalapító) kihívásokat kezdeményezhet és a lejátszott mérkőzések eredményeit viheti fel. Ez VALÓS játék. Tehát kimentek a pályára rugjátok a bőrt aztán “gyóvan”.
  5. A pontszámotok növekszik minden használatnál (fórum, hozzászólás, támogatószerzés (ez nagyon növeli), játékos invitálás…stb.), ha eléri egy ajándék szintjét, akkor azt ki tudjátok váltani.
  6. KUPA, végre! :) Az országban induló kupákra lehet jelentkezni. Nagy nyeremények és Very funny. :D Jätte roligt. :D

Posted in Design

Comments

So far, there are No Comments yet | Post your own comment
Avatar:

Itt regisztrálhatsz a Gracatar -ra. Ha ide regisztrálsz az e-mail címed segítségével, azonnal beillesztésre kerül az avatarod minden ezt használó oldalra. (Egyszeri regisztráció, SEMMI SPAM, Hírlevél!)


Post your opinion

About in Brief

Hy,
Dody vagyok, designere és HTML fejlesztője ennek a site-nak, amit most nézel. Most 27 vagyok és Budapesten (Magyarország) élek. Designer és Interaktív alkalmazásfejlesztő (Flash-Java Developer) vagyok. Jelenleg a szabadúszóként dolgozom. Szabadidőmben nyelveket tanulok és biciklizem...
[More...]